L.I.F.E. betyder liv –
også for fremtiden

Med L.I.F.E.-konceptet tilbyder Prym Fashion bæredygtigt producerede jeansartikler og trykknapper. Den bæredygtige produktionsproces er markant bedre for miljøet end den traditionelle. Tallene herunder taler for sig selv.

For at imødekomme den stigende globale efterspørgsel efter bæredygtigt produceret tøj har Prym Fashion nu videreudviklet sit L.I.F.E.-koncept, hvor både materialer og produktionsproces reducerer det miljømæssige fodaftryk markant.

På basis af grundmaterialerne messing, kobber og rustfrit stål overfladebehandler Prym Fashion trykknapper og jeansartikler uden brug af galvanisk anlæg.

Og det er markante resultater, vi kan fremvise:

  • 65% lavere vandforbug
  • 16% lavere elforbrug
  • 98% færre kemikalier og tungmetaller
  • 85% mindre farligt affald

 

Læs meget mere her i pressemeddelelsen fra Prym Fashion

Hvorfor Prym Fashion?

Med rødder helt tilbage til 1500-tallet, er Prym Fashion Tysklands ældste familieejede virksomhed. I dag produceres trykknapper, eyelets, nitter, jeansartikler og andre metalprodukter på produktionsanlæg verden over.

Prym Fashion har stort fokus på miljø og bæredygtighed i udviklingen af nye produkter og løsninger.

Vil du vide mere?

Gennem mere end 40 år, har vi været Pryms partner i Skandinavien og har et dybt kendskab til produkterne, produktionen og det rette monteringsudstyr. Tag fat i os og få mere at vide om, hvordan du bedst udnytter de nye, bæredygtige muligheder. Lokalt og globalt.

Ring til os på +45 97 11 67 11, hvis du har spørgsmål eller idéer, du gerne vil vende med os.

designconcern