dine ideer er vores passion

Læs om os her. Hvis du har spørgsmål om os, er du velkommen til at kontakte os.

Funktionelle løsninger i høj kvalitet.

Inspiration og rådgivning ud over det sædvanlige. Også når det brænder på.

Det hele samlet ét sted, hvor du kan få alt, du har brug for, til at føre dine design-idéer ud i livet. Det sparer dig tid, penge og unødige bekymringer, og maksimerer samtidig dine indtjeningsmuligheder.

Sammen skaber vi fundamentet til din succes i mode- og tekstilindustrien. Over hele verden – lige der, hvor du har brug for os.

Vores viden om tilbehør til mode- og tekstilindustrien og om produktionsforholdene i branchen er noget for sig, og vi deler den gerne med dig.

Vi er klar til at hjælpe – i tæt partnerskab med de dygtigste internationale producenter af tilbehør, indlægsmaterialer, lynlåse, knapper, labels, sytråd og meget mere.

Derfor kan du altid regne med kompetent rådgivning på tværs af produkter, partnere og lande. Og at vi hjælper dig helt i mål – fra idé til færdigt produkt.

bliv klogere i vores brandbook

få fordelene over en kop kaffe

Kom og drik en kop kaffe med os på Birkegårdsvej.

Over kaffen vil vi gerne høre mere om, hvad der er vigtigt for dig, og hvordan vi bedst støtter op om din forretning.

Læs herunder hvad du får i et partnerskab mellem dig og os – og vores omfattende netværk af producenter og leverandører:

  • Frihed til at koncentrere dig om det, der skaber værdi
  • Tid til kreativitet – vi tager os af det praktiske
  • Tilbehør fra toneangivende leverandører
  • Sparring, rådgivning og inspiration – fra mange års erfaring og fast finger på pulsen
  • Bæredygtige løsninger, dokumentation, certifikater og sporbarhed
  • Nyttig viden om produkter og produktionsforhold
  • Praktisk produkthåndtering og lokal levering – også til global produktion
  • Uddannelse og oplæring i produkter og maskiner
  • Tryghed i top – med aftaler, samarbejde og produkter

Forvent meget fra os og fra vores bagland. Vi glæder os til at gøre en forskel.

Bestil din kaffe på +45 97 11 67 11 eller mail@andersen-stender.dk.

vores erfaring er din fordel

Andersen & Stender blev grundlagt i 1939 i Classensgade på Østerbro i København af grossererne Ib Andersen og Hugo Stender. De solgte knapper til herrekonfektion.

I 1956 købte de ’Johan Lavendt’ i Herning, så sortimentet også kom til at omfatte andre tilbehørsprodukter til mode- og tekstilbranchen.

Tekstilbranchen buldrede derudad i Herning-Ikast-området i 1960´erne, så stifterne besluttede i 1969 at slå de to virksomheder sammen i et nybygget domicil på Birkegårdsvej 5 i Herning, hvor Andersen & Stender stadig holder til.

En af de medarbejdere, som flyttede med fra København, var Anker Jensen. Han købte senere virksomheden, der nu ejes og drives af hans søn, Jacob Ryssel.

I dag er Andersen & Stender repræsenteret i hele Skandinavien og tilbyder en bred vifte af tilbehørsprodukter. De fleste samarbejdspartnere er globale, og den samme vare kan derfor leveres på flere kontinenter.

De største partnere er Prym Fashion og Freudenberg. Sidstnævnte er verdens største producent af indlægsmaterialer og tilbyder branchens suverænt bedste muligheder med sit ‘International Sales and Customer Relationship’-program.