cookie- och integritetspolicy

 

När du besöker vår webbplats registrerar vi information om dig som används för att anpassa och förbättra vårt innehåll och öka relevansen av annonserna som visas på sidan. Om du inte vill att det ska registreras någon informationen, kan du radera dina cookies (se vägledning)och avstå från vidare användning av webbplatsen.

Nedan har vi förtydligat vilken information som registreras, dess syfte och vilka tredjeparter som har tillgång till dem.

cookies

Webbplatsen använder “cookies”. Det är en textfil som lagras på din dator, mobil eller motsvarande, med syfte att känna igen enheten, komma ihåg inställningar, skapa statistik och rikta annonser. Cookies kan inte innehålla skadlig kod såsom virus.

Du kan radera eller blockera cookies. Se vägledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Om du raderar eller blockerar cookies, kan annonserna bli mindre relevanta för dig och visas oftare. Du kan också riskera att webbplatsen inte fungerar optimalt och att det finns innehåll som du inte får åtkomst till.

Webbplatsen innehåller cookies från tredje part som i varierande grad kan vara:

Analytiska cookies

Vår webbplats använder även analytiska cookies som placeras av Google Analytics. Dessa används för att mäta antalet besök och vilka delar av webbplatsen som är mest populära bland användarna. Denna information används för att skapa aggregerade och statistiska uppgifter om användningen av vår webbplats och för att förbättra innehållet på vår webbplats med syftet att förbättra användarupplevelsen.

Cookies på sociala medier

Du delar möjligtvis vissa sektioner av vår webbplats på sociala medier som Facebook eller LinkedIn. Dessa sociala medier använder cookies för att du ska kunna dela informationen.

Andersen & Stenders cookies- och integritetspolicy gäller inte för användning av sådana webbplatser. Vi hänvisar dig till de relevanta sociala mediernas egna policys för skydd av personuppgifter för mer information om deras användning av dessa cookies (Facebook / LinkedIn).

personuppgifter

Allmänt

Personuppgifter är all slags information som till någon del kan tillskrivas dig. När du använder vår webbplats, registrerar vi ​​och bearbetar en mängd av sådan information. Detta sker till exempel vid vanlig användning av vårt innehåll, om du påbörjar en prenumeration av vårt nyhetsbrev, deltar i tävlingar eller undersökningar, registrerar dig som användare eller prenumerant, övrig användning av våra tjänster eller om du gör ett inköp via hemsidan.

Vi registrerar och bearbetar normalt följande slags information: ett unikt ID och teknisk information om din dator, surfplatta eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografiskt läge och vilka sidor du klickar på (intressen). I den mån du ger ditt uttryckliga medgivande och även anger informationen själv, bearbetas dessutom:  namn, telefonnummer, e-postadress och betalningsinformation. Det sker normalt i samband med att du skapar en inloggning eller genomför ett köp.

Säkerhet

Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att förhindra att dina data oavsiktligt eller olagligen raderas, publiceras, förloras, försämras eller vidarebefordras till obehöriga, missbrukas eller på annat sätt bearbetas i strid med lagen.

Syfte

Informationen används för att identifiera dig som användare och visa annonser som mest sannolikt är relevanta för dig, för att registrera dina inköp och betalningar, samt tillhandahålla tjänsterna som du har begärt, till exempel utskick av nyhetsbrev. Dessutom använder vi informationen för att optimera våra tjänster och vårt innehåll.

Lagringsperiod

Informationen lagras i den tid som är tillåtet enligt lag och vi raderar dem när de inte längre är nödvändiga. Perioden beror på typ av information och anledning för lagring. Det är därför inte möjligt att ange en allmän tidsram för när information raderas.

Spridning av information

Data om din användning av webbplatsen, vilka annonser du visas och eventuellt klickar på, geografiskt läge, kön och ålderssegment etc. delas med tredje part i den mån denna information är känd. Du kan se vilka tredjeparter som avses i avsnittet “Cookies” ovan. Uppgifterna används för riktad annonsering.

Dessutom använder vi ett antal tredjeparter för lagring och bearbetning av data. Dessa bearbetar uteslutande information för vår räkning och får inte använda den för egna syften.

Delning av personuppgifter, såsom namn och e-post etc. sker endast om du samtycker till det. Vi använder endast databearbetare inom EU eller i länder som kan skydda din information på ett försvarligt sätt.

Insyn och klagomål

Du har rätten att få veta vilka personuppgifter som vi bearbetar om dig. Du kan när som helst invända mot användning av uppgifterna. Du kan också återkalla ditt samtycke till bearbetning av personuppgifter som avser dig. Om uppgifterna som bearbetas avseende dig är felaktiga, har du rätten att begära radering eller korrigering av dessa. Förfrågningar om detta kan ske till: mail@andersen-stender.dk.  Om du vill klaga på vår bearbetning av dina personuppgifter, har du även möjligheten att kontakta Datatilsynet.

Publicist

Webbplatsen ägs och publiceras av:

Andersen & Stender A/S
Birkegårdsvej 5
DK – 7400 Herning
Telefon: +45 97 11 67 11
Email: mail@andersen-stender.dk